Månads möten

Månadsmöte 1/9 2020

Vid månadsmötet igår 1 sept deltog 8 medlemmar. Vi hade placerat stolarna med stort Corna avstånd. Det blev ett trevligt möte med många diskussioner där alla deltog med åsikter.
VI bestämde:
Att fortsätta med teknikmöten och nästa möte blir tisdagen den 22 september i Vuxenskolans lokaler med lite blandat kompott, kamerainställningar, efterbearbetning m.m
 
Att ha en FotoUt i oktober, när de fina höstfärgerna kommer, till Kungs Barkarö kyrka o Stora Sundby slott. Andra förslag på FotoUt  var Skokloster slott, ödehus samt Nyströmska snickeriet. 
 
Att nästa tema för månadstävlingen i september blir ”Mina bästa sommarbilder” och bilderna vill jag ha i senast 27 september. Info finns på hemsidan.
 Vi diskuterade om utställning men inget konkret kom fram

Vi informerade om  RSF’s Klubbtävling (klicka på länken för mer info) och det vore trevligt om vi var med i den.

Vi diskuterade även om att ha ytterligare en grupp som är öppen på Facebook för att nå ut mer med vår verksamhet men inga beslut togs.

Markku bjöd på god äppelkaka med vaniljsås till  kaffet
 
Månadstävlingen redovisades. Resultatet ligger utlagt på hemsidan. Vi gratulerar Ingrid till förstaplatsen.
 
Vi har många gånger efterfrågat mer diskussioner när visar bilder så efter redovisningen av månadsbilderna gick vi igenom dem igen tittade noggrannare och diskuterade bilderna. Det var mycket givande. Vi hade tex två bilder som var lika, samma blomma, samma komposition m.m men den ena fick 9 poäng och den andra 0 poäng. Dessa tittade vi mer på och diskuterade varför det blev så olika resultat.
Sådana diskussioner vill vi ha mer av. Ibland är det de så detaljerna som avgör.
 
Vi tar gärna emot tips på tex FotoUt platser, utställning, fotoresor m.m.
 
Stäng meny